HOME O NAMA NAJAVE DOGAĐAJI GALERIJA KINSHASA CJENIK GUESTBOOK

 

 

 

 

OBAVIJESTI !

2.ožujka. 2007.svirka u Dogmi. Ovaj put dolaze nam The Rock Flock po drugi put...meni odličan bend iz Pleternice (ako se ne varam)..al ovo je moje subjektivno mišljenje..Nastupat će i ništa manje bolji i važniji bendovi pod imenom Pučka Kuhinja i Fingis..Svirka je predviđena od 21.00 sat pa do kad nas ne najure van haha..Upad naravno džaba jedino ako netko baš ima veliku volju platit nek se javi šankdžiji..Očekuje se dobra svirka i još bolja atmosfera kakvu samo pravi dogmatici mogu stvorit..Recenziju svirki (tj.moje viđenje situacije) bit će dan poslije u Kinshasi gore..ej da i probat ćemo fothke neke poslikat za galeriju..eto to su najave..pa hajte ljudi podržite bendove i napunite Dogmu u petak...fala bok!

24.veljače 2007. subota - FEEL THE ESSENCE at DOGMA - Neka vrsta DJ večeri u dogmi..očekuje se supach mjuza prava by D.J.SHTAVAL.J./saturday night ALTERist(alternative,metal,mod.rock,prog.emo.,indie a.m.m.)
and support D.J.:NECRO/brainroom,ground breaking sessions,better than rock,loungespace party's,reinkarnation dogma,the attack of dj's (fine house music:house,tech-house,vocal house,acid house,progressive house,deep house,summer vocal house,electro house,latino house,fusion house a.m.m.)
Hvala necru što je napiso najavu! Ja samo copy/paste

26.siječnja 2007. povodom pete godišnjice opet nam gostuju THE WELLCOMIN' COMITTEE IN FLAMES...Upad je naravno besplatan, a svirka se očekuje oko 21 sat..ili malo kasnije

13.listopada 2006. opet svirka u Dogmi. Dolaze nam G.T.H. iz Grubišnog polja..sudeći po glasinama, bend koji zbilja valja poslušati. Pa dragi gosti, DOĐITE NAM!

19. kolovoza ove 2006 godine nakon predugog vremena u Dogmi napokon "živa" glazba..i to ni više ni manje nego s pjevačicom japankom..THE WELLCOMIN' COMITTEE IN FLAMES (zagreb/tokyo), trashy garage punk r'n'r. Početak je predviđen za 21:00 sat. Nevezano uz svirku, članovi benda Anborn podijelit će nekoliko primjeraka svog novog "singla" nazvanog Damned. CD još sadrži Damned instrumental i još jednu bonus traku, pa provjerite.

Najave najave!!! Uvodi se nova zanimljivost u Dogmi. Program će se zvati METALNI PETAK a ići će svakog zadnjeg petka u mjesecu. Služit će, kao što i samo ime govori, za prezentiranje metal glazbe i raznih njenih izvedenica. Ideja je proizišla iz toga što je naš kraj prepun poklonika metal glazbe koji se nemaju gdje zabaviti, pa smo jednostavno prijedlog iznijeli gazdi i on ga je podržao (na čemu smo mu stvarno neizmjerno zahvalni) . Odabir glazbe i organizacija bit će u rukama Ludwe, najžešćeg i najupućenijeg u tim vodama, pa nitko nebi trebao ostati razočaran. Po mom nekom mišljenju, on je pravi čovjek za to, možda i jedan od najboljih uopće. Svaki metalni prijedlog ćemo podržati i nadamo se dobrim reakcijama u guestbooku, recite kako vam se (ili nije) svidjelo. Rubrika je još u povojima, tek toliko da vidimo kako to funkcionira, a ako odaziv bude barem umjeren, možda se jednom pretvori u običaj. Očekujemo velik odaziv "metalaca" i onih koji to tek planiraju postati.

22. travnja u subotu, bit će premijera novog, drugog po redu (Svi se sjećamo premijere prvog Garešničkog trash filma "Skuta" koji je stekao popriličnu slavu u našem malom mjestu) Garešničkog filma "Dr. Satan" ili ti na našem "Dr. Sotona"...Imena glumaca novog filma nećemo ovom prilikom spominjati jer možda žele ostati anonimni do samog prikazivanja...Naše objektivno mišljenje moći ćete pogledati u rubrici KINSHASA nakon premijere. Nakon filma glazbu, kako saznajemo, glazbu pušča Necro..perspektivni brestovački dečko poznat u Dogmi po svom tzv.electronic stilu...neznamo što je ovaj put pripremio ali sigurno zanimljivo..

2.travnja osnivat će se šahovski klub grada Garešnica...u Dogmi..naravno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ludwa